miércoles, 28 de febrero de 2018

Classcraft

Este blog és especial ja que no seguirem una estructura. Esta vegada valorarem l'aplicació que usem en classe crida Classcraft una espècie de joc de rol entre les que interactuen els alumnes amb el professor en què trien cada grup un personatge i competixen per ser els millors.


Em pareix una aplicació fantàstica ja que fa que les classes siguen més amenes ja que entreté els alumnes, encara que només siga per uns xicotets minuts, pel fet que és com una competició per ser el millor i això a tot el món els agrada.

Per a fer alguna crítica constructiva parlaria de que hi ha esdeveniments els quals són només de sumas/restar punts a una única persona i ja no hi ha més, això és el que canviaria i que almenys cada classe l'haguera un esdeveniment el qual afectara tota la classe.

I una altra critica, esta vegada personal, és que si un alumne descobrix un truc per a aconseguir més ràpid XP per a pujar de nivell que no ho vaja dient als altres jugadors y/o retocar la manera d'aconseguir punts diàriament per a intentar equilibrar-ho tot novament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario